16:49:20
 Frissítés
Keresés | Új hozzászólás
 » Isten hozott, kedves Vendég ! Fórumlakók | GY.I.K. | Bejelentkezés | Regisztráció 
 » Műhely
Téma: Világ-árnyékkormány
... Elejére 1. lap 
tiszavirág
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 27. 05:43 | Sorszám: 660


https://www.youtube.com/watch?v=4gDnm6sAtPk&t=67s
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 26. 21:53 | Sorszám: 659
Nem. Nem. Nem. Nem. Nem. Soha!
Orbán Viktor nemrég gyermekvédelmi népszavazást hirdetett, de valójában ez a XXI. század népfelkelése, a normalitás, a józan ész, az élni akaró élet valóságának szabadságharca.
2021. július 26. 15:51

Ősi szkíta hagyomány, így tehát magyar szokás is, hogy a közösségben körbehordozott véres kard hívta hadba a fegyverforgatókat. Később keresztes hadjáratot, népfelkelést hirdettek királyaink a ránk törő ellenséggel szemben. Háborúban mindenkire szükség van, mindenkinek ki kell vennie részét a honvédő harcokból.

Most is, amikor ismét háborúban állunk.

Orbán Viktor nemrég gyermekvédelmi népszavazást hirdetett, de valójában ez a XXI. század népfelkelése, a normalitás, a józan ész, az élni akaró élet valóságának szabadságharca a sátán most épp válogatott aberrációkkal támadó, gyermekeinket mérgező, jövőnket pusztító halálos diktatúrája ellen.

Nincs hová hátrálnunk. A gyomorforgató, perverz őrület utódainkat akarja elrabolni beteg vágyak szolgálatára, az élet eltaposására. Ha vigyázó szemünket a Lajtán túl terpeszkedő irtóztató tébolydára vetjük, akkor azt látjuk, hogy emberi voltukból kivetkőzött, személyiségzavaros szörnyetegek hirdetik önnön betegségük nagyszerű, nemcsak elfogadandó, hanem támogatandó és ünneplendő voltát. Azt látjuk, hogy érzékenyítést hazudva a halált az élet folytonosságával egyenértékűnek, sőt már felsőbbrendűnek hirdetik.

Azt látjuk, hogy pszichiátriai gyógykezelésre szoruló szerencsétlenek mentális betegségüket személyes szabadságuk kiteljesedéseként élik meg, és azt másokra is rá akarják erőszakolni. Azt látjuk, hogy a személyiségek széthullásából, a lelkek sérültségéből, a félresiklott nyomorúságból és a mindezekből kilobbanó életgyűlöletből ideológiát gyúr a kénköves, feneketlenül fekete alvilág, és ezen új szexuálbolsevista terrorizmus immár a legvédtelenebbeket veszi célba, gátlástalanul kiragadva a gyermekek nevelését a családok kezéből.

A Nyugat beteg. A Nyugat hátborzongató őrült öntudattal a halálába rohan. A Nyugat el akar pusztulni. Legyen, ha így akarja. De mi oldjuk el magunkat a végzettől! Mi ne táncoljunk a hamelni patkányfogó halálos furulyaszavára! Mi maradjunk magyarok, maradjunk jövőt teremtő férfiak és nők! Maradjunk normálisak!

Ezért kell ismét népfölkelőkként háborúba mennünk. A küzdelem vállalása elemi nemzeti és családi érdek, és amelynek öt kérdésére minden becsületes, ép lelkű, józan ember határozott nemmel válaszol.

Mert ebben a harcban nincs kiegyezés, nincs egyrészt-másrészt megközelítés, nincs kétféle lehetséges álláspont, fenyegetőzzön, zsaroljon bár beteg gyűlölettel az Európai Unió jogrendjét gátlástalan puccsal elpusztítani igyekvő, Eurokolhoz-diktatúrát építő Brüsszel, provokáljanak, buzdítsanak bár a népszavazás, azaz az önvédelem bojkottjára az emberellenesség bűnébe szemlátomást kéjjel merülő moslékkoalíciós epizodisták. Világosan, határozottan adjuk értésére az infernális fertő külföldi ügynökeinek és az önvédelmi harcot máris hátba támadó magyarországi hazaáruló ágenseinek, hogy aki beteg vággyal nyúl a gyermekeink felé, annak kezét bizony kíméletlenül el fogjuk lökni.

Nem, nem támogatjuk, hogy köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak.

Nem, nem támogatjuk, hogy kiskorú gyerekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek.

Nem, nem támogatjuk, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetők legyenek nemi átalakító kezelések.

Nem, nem támogatjuk, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be.

Nem, nem támogatjuk, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg.

Hadba megyünk a véres kard hívására, megvívjuk a háborút, és megvédjük magunkat, a gyermekeinket, a magyar, keresztény, normális Magyarországot. Most és mindörökké.

Ágoston Balázs
A szerző újságíró
... https://gondola.hu/cikkek/120093-Nem__Nem__Nem__Nem__Nem__Soha_.html
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 20. 11:01 | Sorszám: 658
Kibertérbe emelt turizmus
Ma már a szállásfoglalások, a programokra való jegyvásárlás is zömében online zajlik. Ezek azonban nagyrészt külföldi kézben lévő tőkeerős, fejlett rendszerek, és talán ezért sem próbált meg a hazai szakma egy része versenyezni velük, holott nyilvánvaló, hogy így a szolgáltatások hasznának jelentős része is külföldre kerül.
... https://gondola.hu/cikkek/120040-Kiberterbe_emelt_turizmus.html
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 19. 19:22 | Sorszám: 657
Elindult a termelés Magyarország legnagyobb építőelem-előregyártó üzemében

A zöldmezős beruházás ...
... https://gondola.hu/hirek/275955-Elindult_a_termeles_Magyarorszag_legnagyobb_e ...

Kommentár:
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 19. 16:17 | Sorszám: 656
Szijjártó: A V4-ek segítenek Litvániának a migráció visszaszorításában
2021. július 19. 15:28
A visegrádi négyek (V4) - amelyek ellenzik a kötelező betelepítési kvótát, Brüsszel bevándorláspárti politikáját - megállapodtak, hogy segítséget nyújtanak Litvániának a Fehéroroszországból érkező migráció visszaszorításában - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a V4-országok külügyminisztereinek sajtótájékoztatóján hétfőn, a komáromi városháza előtt.
... https://gondola.hu/hirek/275944-Szijjarto__A_V4-ek_segitenek_Litvanianak_a_mi ...
tiszavirág
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 19. 16:14 | Sorszám: 655
Mondtam már, hogy utálom ezt a sunyi komcsit?
Mert ha még nem mondtam volna, akkor most mondom.
Azt mondta, eltűnik a politikából, de valahogy ez az eltűnés nem sikerül neki. Két jobboldalra adott rúgás után, mindig jön egy nyalás balra, majd fordítva.
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 19. 12:15 | Sorszám: 654
Célunk, hogy a járvány után az élet mindenhol visszatérjen a normális kerékvágásba.
Ezt szolgálják az idei pályázati kírásaink, amelyek részleteiről a Kárpát-medence
magazinműsorban beszéltem.
... www.facebook.com/potapiarpad/posts/4803907966290571

Hibás célkitűzés, hibás fogalmazás.
A régi kerékvágás nem normális !
Pusztulásba vezet !
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 18. 18:50 | Sorszám: 653
... Szóval az időközben liberálissá átlényegült Haraszti Miklós belenyilatkozta a szlovák éterbe (a SME című napilapnak), hogy a jövő évi választásokon a kormány csalni fog. Azt ugyan nem fejtette ki, hogy ez hogyan lehetséges, amikor minden szavazatszámláló bizottságban ott ül vagy tíz ember, pártok delegáltjai és köztisztviselők, mindenki mindenkit árgus szemmel figyel, a polgár pedig egy elhúzott függöny mögött, egyedül ikszel, aztán bedobja a szavazólapját az urnába, majd a szavazólapokat az egymást árgus szemmel figyelő tíz ember számolja át és ellenőrzi többször is. De ezek csupán a nagy képet nem zavaró apróságok, a nagy kép pedig az, hogy a kormány csalni fog.

Megtudhatták még a szlovákok, hogy ma Magyarországon nincsen demokrácia. Viszont szerencsére helyre lehet állítani, mégpedig úgy, hogy ha az ellenzék győz a választásokon (Haraszti nem bíbelődött annak az ellentmondásnak a feloldásával, hogy ha itt nincsen demokrácia, akkor hogyan tud az ellenzék győzni), akkor majd nem kell betartani a törvényeket, hanem végképp eltörölni mindent, amit a Fidesz és az Orbán-kormány 2010 óta létrehozott, megalkotott. Haraszti ezzel felsorakozott Vörös Imre és Fleck Zoltán jogtudósok mellé, akik már korábban bejelentkeztek a bolsevik forradalom elméletében és a kivégzések gyakorlati végrehajtásában egyaránt jártas Lukács György utódának.

Az ugyanis, amiről Vörös, Fleck, és most már Haraszti is beszélnek (és nem mellesleg Fekete-Győr, Márky-Zay és a többiek), nem demokrácia, hanem forradalom. Amivel kapcsolatban a magam részéről óvatosságra intenék, mert van ebben az országban néhány millió ellenforradalmár, akiknek nem kellene a bajuszát húzogatni…
... https://gondola.hu/hirek/275858-Izgatottan_nyilatkozo_oreg_kommunistak.html
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 18. 18:10 | Sorszám: 652
Schiffer András: A kormánynak is van igazsága
2021. július 18. 17:45
Az EU szivárvány színekbe öltözve is a globális nagytőkét védi, hiszen az érvelésének a legnagyobb része ezeknek az érdekeknek a védelméről szól – mondta a 168 órának Schiffer András ügyvéd. Az LMP alapítója megkérdőjelezi Brüsszel kisebbségvédelmi felszólalását, majd elmondta: amikor a nemzeti kisebbségek nyelvi jogai sérülnek, az uniós szervek ilyenkor már távol tartják magukat ezektől az ügyektől.
... https://gondola.hu/hirek/275910-Schiffer_Andras__A_kormanynak_is_van_igazsaga ...
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 16. 22:45 | Sorszám: 651
Hatályban a civil törvény módosítása: az adományozók névtelenek lehetnek
2021. július 16. 22:07
Hatályát vesztette a civil törvény azon paragrafusa, ami szerint az adományozót név szerint fel kellett volna tüntetni az éves beszámolóban – derült ki a Magyar Közlöny friss számából.
... https://gondola.hu/hirek/275818-Hatalyban_a_civil_torveny_modositasa__az_adom ...
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 16. 22:42 | Sorszám: 650
A Professzorok Batthyány Köre elítéli a külföldről pénzelt szélsőséget
2021. július 16. 22:33
A Professzorok Batthyány Köre mély aggodalommal látja, hogy Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban olyan tanokat és elvárásokat akarnak széleskö­rűen elfogadtatni, amelyek alapvetően szemben állnak azokkal az értékekkel, amelyek életünk és gondolkodásunk alapját képezik. Különösen aggályosnak tartjuk, hogy ezek az alapvetően neo­liberális és neomarxista elvek a magyarországi balliberális politikai körökben és az őket támogató, de magukat függetlennek beállító hazai médiumokban, továbbá a civilnek mondott szervezetekben is egyre markánsabb hangot kapnak.

Úgy ítéljük meg, hogy itt kis létszámú, de annál hangosabb, jól szervezett és döntően külföldi támogatásokból finanszírozott csoportokról van szó. A különböző felmérések bizonyítják, hogy a magyar emberek többsége nem osztja ezeket a szélsőséges nézeteket, noha kétségtelen, hogy a fiatal generáció bizonyos csoportjai életkoruk, neveltetésük, a kortársi befolyások és más hatások következtében érzékennyé és fogékonnyá váltak e tanok befogadására.

Magunk részéről nem kívánunk teret engedni a 20. században többször is megbukott, de most új köntösben (például a „zöld” politikában) jelentkező neoliberális és neomarxista törekvéseknek. Tiltakozunk harsány véleményalkotásuk, a társadalmi tömegeket figyelmen kívül hagyó elitista gondolkodásuk, agresszív fellépésük, demonstrációik és a többségi véleményt lekezelő és megbélyegző megnyilvánulásaik ellen.
... https://gondola.hu/hirek/275822-A_Professzorok_Batthyany_Kore_eliteli_a_kulfo ...
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 16. 20:44 | Sorszám: 649
Közép-európai vezető törvényhozók Fehérvárcsurgón
Tomasz Grodzki, a lengyel szenátus elnöke a II. világháborús lengyel menekültek által állított Szűz Mária-szobor koszorúzásán Fehérvárcsurgón 2021. július 16-án.
... https://gondola.hu/cikkek/120012-Kozep-europai_vezeto_torvenyhozok_Fehervarcs ...
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 16. 14:00 | Sorszám: 648
A nemzetpolitika fontos szereplői a Kárpát-medencei magyar vállalkozók
2021. július 16. 12:01
A 10-11 éves magyar nemzetpolitika eredményének nevezte a Miniszterelnökség szakállamtitkára pénteken, hogy "a Kárpát-medencei együttműködés a gazdaság irányába tudott fordulni". Potápi Árpád János hozzátette: a nemzetpolitika kulcsfontosságú szereplői a Kárpát-medencei magyar vállalkozók.

A politikus a Kárpát-medencei Magyar Vállalkozók VI. Találkozóján, Mezőkövesden elmondta: a Magyar Állandó Értekezlet és a Magyar Diaszpóra Tanács fórumai tavaly novemberben döntöttek arról, hogy 2021 a Kárpát-medence térségében megvalósuló nemzeti újrakezdés éve lesz.

A gazdaságfejlesztési program először a Vajdaságban, majd Kárpátalján, a Felvidéken és a többi térségben indult el - közölte a nemzetpolitikáért felelős államtitkár.
... https://gondola.hu/hirek/275784-A_nemzetpolitika_fontos_szereploi_a_Karpat-me ...
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 14. 16:45 | Sorszám: 647
Bogár László: Európa a Pozsonyi csatától Mark Ruttéig
Az a konfliktus, ami már 907-ben is szembeállított minket Európa uralmi struktúráival, az
valójában egy sokkal mélyebb lételméleti rétegben leli meg magyarázatát. Európa akkori
létszerveződési módja ugyan formálisan szakrális volt, ám a deszakrális átfordulás
előfeltételei már megmutatkoztak azokban a szerkezeti deformációkban és abban a lelki,
erkölcsi, szellemi degenerációban, amelyek a pápaság intézményében is kifejtették már
pusztító hatásukat. A magyarság legyőzte Európát és ezzel megnyílt az út a magyarság
létértelmezési logikájának érvényesítésére az egész Nyugat uralta világban, ám kiderül, hogy
erre már alkalmatlan Európa, így marad a „kiegyezés” a 973-as quedlinburgi béke, amelyben
mindkét fél rögzíti, hogy a két létszemlélet és létszerveződési mód nem lehet semmilyen
„multikulturális” keveredés, tudomásul vesszük egymás létét, technikai jellegű
kapcsolódásokon kívül nincs mit kezdeni egymással. A helyezt azóta semmit sem változott, a
magyar uralmi elitek mindig végzetes csapdába csalták önmagukat mikor úgy vélték, hogy a
Nyugat a mi „természetes élőhelyünk”, és Magyarország minden tragédiája, legfőképpen
Trianon ebből a végzetes tévhitből származott.
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 14. 09:21 | Sorszám: 646
2021 a nemzeti újrakezdés éve
Erről beszélgetünk a Magyar Demokrata hetilap e heti számában.
... www.facebook.com/potapiarpad/posts/4788947164453318
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 14. 07:31 | Sorszám: 645
A közép-európai építkezésben Horvátországnak fontos szerepe van
2021. július 13. 21:38
Amikor a visegrádi négyekről (V4) beszélnek, akkor egész Közép-Európáról beszélnek, és ez Horvátország számára is komoly lehetőségeket hordoz, egy közép-európai építkezésben Horvátországnak is fontos szerepe van - mondta Németh Zsolt, az Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke kedden a Magyarország V4-es soros elnökségének kezdete alkalmából szervezett ünnepi rendezvényen, amelyet a zágrábi magyar nagykövetség szervezett.

Magyarország július 1-jétől tölti be a Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia alkotta visegrádi együttműködés (V4) soros elnökségét.

... "A V4-elnökség mottója Újraindítjuk Európát. Közép-Európa egy sikertörténet, és ezt szeretnénk tovább erősíteni, de szeretnénk kiterjeszteni egész Európára" - jelentette ki.

Beszédében kitért arra, hogy az országok közötti összeköttetések megteremtése továbbra is nagyon fontos feladat. Elhelyezték például az M6-os autópálya folytatásának alapkövét, az új szakasz Eszék irányába meg fogja hosszabbítani az autópályát, amely halad le Bosznia-Hercegovinán keresztül egészen az Adriai-tengerig, Ploceig. Így létrejön egy új közlekedési folyosó, amely komoly gazdasági távlatokat nyithat a Balkán és Közép-Európa között.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy "szeretnénk az egész Európai Unió egészére kiterjeszteni a tapasztalatainkat, sikereinket és most, hogy megkezdődött a vita az EU jövőjéről, ez egy kiváló alkalom arra, hogy elmondják, amit gondolnak, ha úgy látják, hogy a nemzetek Európájának van jövője, nem pedig egy föderális, birodalmi EU-ban gondolkodnak". "Ez nem pusztán egy lehetőség számunkra, hanem felelősek is vagyunk ezért" - fogalmazott.

Gordan Grlic Radman horvát kül- és Európa-ügyi miniszter felszólalásában magyar nyelven elmondta: 2020-ban Horvátország az EU soros elnökeként sok energiát fektetett a válság leküzdésébe és a koronavírus elleni összefogásra. Másfél évvel később a magyar V4-elnökség ugyanezt az utat akarja folytatni, amivel Horvátország nemcsak egyetért, hanem aktívan támogatni is fogja- tette hozzá.
... https://gondola.hu/hirek/275659-A_kozep-europai_epitkezesben_Horvatorszagnak_ ...
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 12. 09:17 | Sorszám: 644
Már online is kitölthető a nemzeti konzultáció
2021. július 12. 09:11
Már online is kitölthető a nemzeti konzultációs kérdőív - közölte a kormány a Facebook-oldalán. A kabinet azt kéri az emberektől, hogy mondják el a véleményüket a koronavírus-járvány utáni életről.

A kérdőív a https://nemzetikonzultacio.kormany.hu/ oldalon érhető el.
... https://gondola.hu/hirek/275587-Mar_online_is_kitoltheto_a_nemzeti_konzultaci ...
tiszavirág
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 12. 00:09 | Sorszám: 643
pandala
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 11. 23:25 | Sorszám: 642
"el lehet menni innen, kéremszépem" ... miazhogy, nagyonis!
és vissza is lehet jönni, akár!! ..
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 11. 21:37 | Sorszám: 641
Visszatérnek a kivándorolt magyarok!
Gyurcsány Ferenc anno megmondta: „El lehet menni Magyarországról! Itt lehet hagyni minket, kérem szépen! Tessék!”
Sajnos több ezren meg is elégelték ámokfutását, számos fiatal itt hagyott minket.
Mi továbbra is azt valljuk: mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy akik kivándoroltak, visszatérjenek és újra egyesülhessenek magyar családok ezrei. Ehhez stabil jövőképet teremtettünk, egy biztonságos országot, amely a fiatalok boldogulásában és a családban látja a jövőt.
Munkánk sikerrel járt! A KSH adatai szerint ugyanis 2020-ban 23 100 korábban kivándorolt, Magyarországon született állampolgár tért vissza, ami szinte megegyezik a 2019-ben megfigyelt 23 127 fővel!
Külön jó hír, hogy ezzel a Magyarországon születettek vándorlási mérlege két éve hazavándorlási többletet mutat, azaz 2019 és 2020 között 5000 fővel többen jöttek haza, mint akik kivándoroltak.
Továbbra is támogatni fogjuk a kivándorolt honfitársaink hazatérését és segítjük őket itthoni boldogulásukban!
... www.facebook.com/kubatovgabor/posts/10158307986002865
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 08. 15:44 | Sorszám: 640
Orbán: Magyarország és Szerbia számíthat egymásra
Magyarország és Szerbia számíthat egymásra, Magyarország minden támogatást megad Szerbiának az európai uniós tagság elnyeréséhez, és ha Magyarországnak lesznek nehézségei, számíthat Szerbiára - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Belgrádban, miután Aleksandar Vucic szerb államfővel találkozott.
... https://gondola.hu/cikkek/119945-Orban__Magyarorszag_es_Szerbia_szamithat_egy ...
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 08. 11:27 | Sorszám: 639
Kövér: Magyarország az unió tagja marad, ameddig az össze nem omlik
2021. július 8. 10:25
... Az unióból érkező kritikák ellenére ugyanakkor kijelentette: „Magyarország az unió tagja marad, ameddig az össze nem omlik”.

Kövér László majdnem biztosnak tartja, hogy ezt megéli, mert szerinte a közösség fenntarthatatlan pályán mozog gazdasági, társadalmi, szellemi és erkölcsi értelemben egyaránt.

Ugyanakkor úgy vélekedett: az Európai Unió a magyar nemzeti érdekek képviseletére évszázadok óta a legelőnyösebb feltételeket, legnagyobb mozgásteret kínáló konstrukció. De már egyre kevésbé, mivel egyre erőszakosabban, gyorsuló ütemben próbálják egyfajta atlanti birodalommá alakítani – tette hozzá.
... https://gondola.hu/hirek/275427-Kover__Magyarorszag_az_unio_tagja_marad__amed ...
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 08. 11:21 | Sorszám: 638
Orbán Viktor Szerbiába utazott
2021. július 8. 10:15
Nikola Selakovic szerb külügyminiszter fogadja Orbán Viktor kormányfőt (b) a belgrádi repülőtéren 2021. július 8-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Belgrádba érkezett Orbán Viktor miniszterelnök, ahol Aleksandar Vucic szerb államfővel folytat tárgyalásokat csütörtökön - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Az egynapos munkalátogatásról Orbán Viktor Szlovéniába utazik tovább, pénteken ugyanis Ljubljanában rendezik meg a visegrádi országok és Szlovénia kormányfői csúcstalálkozóját - mondta a sajtófőnök.
... https://gondola.hu/hirek/275425-Orban_Viktor_Szerbiaba_utazott.html
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2021. július 08. 11:20 | Sorszám: 637
Három Tenger Kezdeményezés - Áder János Szófiába utazik
2021. július 8. 09:16
Áder János csütörtökön Bulgáriába utazik, ahol részt vesz a Három Tenger Kezdeményezés szófiai csúcstalálkozóján - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI-t.

A Három Tenger Kezdeményezést 2016 nyarán hívták életre a balti országok, a V4-ek, Ausztria, Bulgária, Horvátország, Románia és Szlovénia.

Az idei tanácskozás témái: út az okos fejlődéshez és az átfogó gazdasági növekedéshez, illetve út az erősebb, egységes és versenyképes Európához - áll a közleményben.
... https://gondola.hu/hirek/275420-Harom_Tenger_Kezdemenyezes_-_Ader_Janos_Szofi ...
R.András
Olvasta: 4 | Válasz | 2021. július 08. 11:14 | Sorszám: 636
Hogyan rombolj le egy államot? Kézikönyv progresszív liberálisoknak
Mi a közös a kommunistákban és ma élő, egyenesági leszármazottaikban, a 21. századi liberálisokban?
... https://gondola.hu/cikkek/119943-Hogyan_rombolj_le_egy_allamot__Kezikonyv_pro ...
Tovább ...
Jelmagyarázat    Van új hozzászólás
   Ezeket a hozzászólásokat már láttad
... Hibabejelentés | | | Gondola ...